Bryggregler

Avgifter för bryggplats, uppställning

Här hittar du det mesta du behöver veta som medlem! 

Att vara medlem i Mjörns Motorbåtsällskap (MMS) är förmånligt.

I avgiften ingår 6 nr av tidningen Båtliv. Det finns tillgång till klubbstugan, varv och verkstad på fastlandet i Sörhaga.


På klubbens ö Jönsholmen finns tillgång till storstuga bastu och flera eldstäder. Medlemsnyckel kan kvitteras ut för tillgång till varvet och Jönsholmen.

Man kan även hyra festlokalen på varvet, Sörhaga och övernattningsstugan på ön.

Som medlem kan man försäkra båten hos Svenska Sjö.

Möjlighet finns att vinterförvara båten hos oss.


Du är välkommen i klubben!

Övriga avgifter

Kranlyft

Nyckelregler

Stadgar

Mjörns Motorbåtssällskap är en ideell förening som grundades 1915 och som för närvarande har drygt 600 medlemmar. Detta gör klubben till ett av de största motorbåtssällskapen i Västsverige.

Klubbens lekplats på fastlandet går allmänt under namnet “varvet” och ligger i Sörhaga intill idrottsplatsen Mjörnvallen. Här finns festlokal för ca 100 personer, bastu, fikarum med mera och i båthusen finns plats för vinterförvaring för ca 50 båtar.

KLUBBENS ANSVARSOMRÅDEN:

Förutom att vara en förening för båtliv och trevligt umgänge har MMS vissa åtaganden att sköta. Dessa inbegriper bland annat att, i samarbete med sjökortsföreningen, sköta de sjömärken och fyrar som finns och ska finnas i Mjörn. Bestämmelserna säger att märkena ska finnas utplacerade och fyrarna lysa från och med vecka 20 till och med vecka 40. Om någon upptäcker att ett märke är på drift eller att en fyr har slocknat kan de gärna kontakta MMS som då kan göra något åt det.

KLUBBINFO

Grundades:1915

Adress:Lövekullevägen 17

Postadress:441 44 Alingsås

Epost:kansli@mjorn.com

Hemsida:mjorn.com

Org.nr864000-1502

Bankgiro:5343-3165

Swish:123 552 84 27

unsplash